------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ کدها کلیدها را افزایش می دهند ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
هر ۳روز یه بار باید بروزرسانی کنیم خیلی مسخره هس
بازی سرگرم کننده و منصفانه شروع می شود، اما با پیشرفت به نظر می رسد که بازی برای جلوگیری از پردازش شما طراحی شده است. من سطح 8 هستم و در یک هفته گذشته عمدتاً با سطح 11 و 12 بازی کرده ام. BS مطلق و تقریباً غیرممکن است که در مقابل بازیکنان با برجهای قویتر و عرشههای کاملاً ارتقا یافته پیروز شوید، مگر اینکه بازیکن تسلیم شود. لطفاً حریفان را بر اساس رتبه بندی که در بخشی از سیاست های بازی Fairplay شما نشان داده شده است، مطابقت دهید!
من الان 2 سال است که این بازی را بازی می کنم و معمولاً هیچ وقت برای امتیاز دادن به یک بازی وقت نمی گذارم، اما این بازی نقدهای خوبی ندارد صادقانه بگویم. گاهی اوقات ناامید کننده و اینکه نمیذاره بازی رو آپدیت کنم و الان ناراحتم
کلش رویال واقعاً یک بازی سطل زباله است. اگر بازی را خرد نکنید یا پول خرج نکنید، مهم نیست که چقدر بازیکن استراتژیک خوبی باشید، بازنده خواهید بود. اگر میخواهید حالت بازی متفاوتی مانند تاچدان را بازی کنید، اگر دشمنتان از شما خوششانستر باشد، بازنده خواهید شد. که انصافاً هنگام بازی در مسابقات ناعادلانه است. من حتی بدترین دشمنم را مجبور نمیکنم این بازی را بازی کند، بنابراین شما اصلاً آن را بازی نکنید.
بعد از بیش از پنج سال و صبر زیاد با این بازی، تصمیم گرفتم که اینجا به پایان برسد. به روز رسانی سطح 14 آخرین نیش برای من بود. من به راحتی 1000 یورو طلای داخل بازی را به خاطر آن از دست داده ام و دیگر آن را خرج نمی کنم. تلفن جدید، بدون bloatware سوپرسل، هرگز دوباره.
Clash Royale یکی دیگر از بازی های جذاب و خاص و پرفروش است که از همان ابتدا مورد توجه
خیلی بی معرفت برا تحریم گفتم
دیگه از مود داری میری میخای خدت نجات بدی ولی هی بد ترش میکنی😩
Clash Royale સ્ટ્રેટેજી hhnعالی بینظیر بازیش حتما نصب کنید وقتی بیکارم کلش بازی میکنم🗿😘
بازی عالی هست و بهترین بازی در سبک استراتژیک کارتی هست اما گاهی اوقات خیلی خوب است که می شود درحدی که ضرر مالی میکنی و گاهی اوقات بخاطر باخت هرس ادم در می آید.
Clash Royale Stratégie vighبسیار سرگرم کننده است و برای بردن نیازی به بازی ندارید. دوست من یک ماه پیش شروع کرد و بعد از ساییدن به افرادی رسید که سال ها بازی کرده اند. و او f2p است
بازی ناعادلانه است من همیشه با کسی جفت میشوم که کارتهای قویتری از من دارد. همچنین این واقعیت که پادشاه سطح 8 با کارت های سطح 13 وجود دارد نیز غیرمنصفانه است چرا که چگونه او به این سرعت سطح را بالا می برد. علاوه بر این، قفسه سینه در این مرحله فقط مضحک است، زیرا ساعت ها طول می کشد تا قفل برخی از کارت های عجیب و غریب باز شود. من نباید منتظر بمانم تا قفل سینه باز شود و به هیچ وجه نمی توانم پول نقد واقعی را صرف این کار کنم فقط برای دریافت کارت های مورد نیاز. من از بازی های رایگان مانند این برای پول نقد پشتیبانی نمی کنم
لطفا دوباره برگردید ایران💔
من نمی فهمم چرا اینقدر محبوب است. شما در 2 مسابقه چندنفره برنده می شوید و شروع به قرار دادن شما با افراد بسیار بالاتر از سطح شما می کند، تا جایی که در نهایت در عرض 30 ثانیه شکست می خورید، و تنها راه برای بهتر شدن این است که این کار را بارها و بارها در تمام روز انجام دهید. یا پرداخت پول زباله مطلق
تقلب های سوپرسل برای برخی از کاربران چگونه دوبار در بازی بدون آینه بازیکن انتخاب کنیم
😡😡😡👎👎👎👎
بازی سرگرم کننده بسیار اعتیاد آور، شما مجبور نیستید برای هیچ چیزی پول بپردازید، من سال هاست که بازی می کنم و تقریباً تمام کارت ها حداکثر شده است. کل 10 دلار خرج کرد، متاسفم supercell، اما من عاشق بازی هستم!
Clash Royale - دانلود بازی کلش رویال برای اندروید - آخرین نسخه بازی کلش رویال، عشق در یک نگاه برای آنها که سخت پسند هستند از بازار مرجع رسمی دانلود
من هنوز هم می گویم که این بازی در این زمان بسیار سرگرم کننده است، اگرچه به عنوان یک بازیکن سطح 14 با کارت های من حداکثر، مسابقات همه یکسان است، با افرادی که بارها و بارها از عرشه های مشابه استفاده می کنند، زمانی که 3 بازی خیلی متعادل نیست. بازیهای متوالی در مقابل عرشهای قرار میگیرند که کاملاً با من مقابله میکند. همچنین برای موافقت با اکثر این بازی ها برای برنده شدن با تمام خریدهای درون برنامه ای که دارند، بسیار پرداخت می شود. من هنوز هم بازی می کنم، اما وقت اضافه مثل قبل نبوده است.
ازاین بهتر تو دنیا بازی نیست بجز پابجی
استراتژی - مجله چارخونه
Q2f
مشکلات زیادی در این بازی وجود دارد، اصلاً از کجا شروع کنم؟ بازیکنان عمداً برای بازی با بازیکنانی که سطح پایینتری دارند، رتبه را کاهش میدهند، و هیچ مجازاتی وجود ندارد. من الان بیش از 5 سال است که این بازی را بازی می کنم و بدون پرداخت هزینه برای بازی. در مقایسه با آنهایی که مقابل آنها بازی می کنم، به طور مداوم در سطح پایینی قرار دارم. I.E. من تا همین چند هفته پیش یک کارت سطح 13 نداشتم و همیشه با افرادی با کارت های سطح 14 بازی می کنم. این فقط ناعادلانه است. اتلاف وقت و انرژی.
چرا باز نمیشه؟ من آپدیت کردم ولی میزنم باز بشه دوباره میاد میگه ورژن جدید اومده، من نصبش کردم ولی باز همین پیغام رو میده.
Cat Dog Magic Tiles Müzik qrzoبازی وحشتناک به قسمت بررسی بروید و تمام مشکلات را به شما می گوید. برای والدین، افراد نامهای نامناسبی دارند که فقط با چیزهای مختلف مشابه خالی میشوند. من آن را به یک بررسی دیگر تغییر دادم. تا اینجا این سومین شکایت من از شماست که این مطلب را می خوانید.
خیلی خوبه .فقط تنها مشکلی که هس اینه که حریف ناعادلانه میاد که با لول ۱۰ بخای با لول ۱۳ بجنگی سخت نیس؟؟برا همین یه ستاره کم میدم.
فوق العاده سرگرم کننده. برای برنده شدن بپردازید این بازی یک انفجار مطلق برای بازی است. بازی محکم، سفارشیسازی زیاد، سبک عالی، اما از یک جهت کوتاه است که کاملاً بازی را خراب میکند. برنده شدن پول است هنگامی که به منطقه 5 ضربه بزنید، هر زمان که یک مسابقه را ببازید، تمام پیشرفت خود را از دست می دهید. برنده بازی بدون آسیب زدن؟ +30 تاج. بعد از 10 دقیقه وقت اضافه یک مسابقه را با 1 اسب بخار ببازید؟ -30 کرون... تا زمانی که پول واقعی برای تقویت کارت خود پرداخت نکنید، از میدان 5 عبور نمی کنید... بازی را خراب کرده است.
Clash Royale Strategy aygمن این بازی را دوست دارم، اما مشکلات بسیار زیادی دارد. من 3 بار این بازی رو از اول شروع کردم! تقریباً بعد از هر بهروزرسانی که بوت میشدم، از ابتدا شروع کردم به سطح 10 یا بهتر فقط برای شروع دوباره! بازی clan wars امروز ..... بوت شده وسط بازی، دوبار! یکی از چیزهای مثبت این است که وقتی لپ تاپم خراب شد، پشتیبانی از حساب من بازگردانده شد! همانطور که من می گویم این بازی را دوست دارم، به غیر از مسائل مربوط به بازی، به عنوان مثال مگا نایت خیلی قوی است، یا بازی ها با لود کند!
iOS
بازی ها در حال حاضر نسبت به سال گذشته بسیار راحت تر است. و قبل از میلاد از آن، شما انتظار دارید بازیکنانی با سطح پایین با کارتهای سطح بالا ببینید، بنابراین دوباره با همبازیسازی به هم میخورید. این یک بازی خوب است، اما چقدر آنها در بازی نرم یا "آسان" بوده اند، فقط یکسان نیست.
بازی فکری مدل 001 Clash Royale - ایمالز
بازی بدرد نمیخوره کمتر خوبه میاد من دو ستاره میدم یعنی میاد میاد بعد میزنی بروزرسانی
من عاشق انجام بازی به تنهایی یا با دوستانم هستم، اما با آخرین آپدیت بازی (قهرمانان) نتوانستم هیچ حالتی از نوع غیر تورنمنت بازی کنم و زمانی که بازی را انجام می دهم کرش می کند و تروفی ها را در آن از دست می دهم. تکنفره با وجود اینکه نمیتوانم بازی را انجام دهم، اکنون حدود 120 جام را از دست دادهام، زیرا به من اجازه بازی نمیدهد.
اولین بازی سرگرم کننده ای است که باید انجام دهید، اما باید بدانید که این یک بازی مهارتی نیست یا سطوح شانس برنده شدن را بهبود می بخشد. SYSTEM برد یا باخت را کنترل می کند. مهم نیست که چقدر خوب هستید، سیستم شما را در برابر بازیکنی که شانس بیشتری برای برنده شدن دارد جفت می کند. شما فقط به دلیل مهارت بالا برنده نخواهید شد. پول را برای خرید ارتقاء هدر ندهید، این کمکی نخواهد کرد. اما من معتقدم اگر پول خرج کنید، SYSTEM شانس را برای مدت کوتاهی تغییر خواهد داد. این بازی در مورد پول خرج شده است که متاسفانه منطقی است.
Clash Royale Stratégiai játékok idbتتلل
من این بازی را سالهاست دارم. می تواند سرگرم کننده باشد. اما اخیراً یک به روز رسانی ظاهر می شود. آپدیت رو میزنی دو تا گزینه بهت میده. حذف نصب یا پخش کنید. بنابراین بازی را زدم. بازی باز می شود و سپس آپدیت ظاهر می شود. شما یکی دو انتخاب دارید آپدیت را بزنید یا بازی را خاموش کنید. اگر آپدیت را بزنید، دو انتخاب دارید. حدس زدید، حذف نصب کنید یا بازی کنید. 21/11/15.