------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kodai glitch kristalai ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Viskas gerai.. nėra jokios realios grėsmės ar būdų pralaimėti žaidimą
Tai smagu apie 5 minutes, tada mane užmigdo nuo kasdieninio pasikartojimo.
Šis žaidimas yra nuostabus, aš jį žaidžiau du kartus ir jis vis dar įdomus, žaidime netgi yra reklamos kredito kodai, čia yra reklamos kredito kodai: nemokama soda 10 brangakmenių moneta 40 brangakmenių goblinas 10 brangakmenių be rūko 15 brangakmenių didelis tėtis 10 brangakmenių smagiai (;
Istorija dingsta maždaug 50 lygyje. Beveik 50 lygių vėliau ir tai tik dar vienas paspaudimas.
Taigi. Šio žaidimo reklama privertė mane pagalvoti, kad šis žaidimas yra dar vienas šlykštus sintezės žaidimas. Vietoj to gavau tai, kas buvo gryno oro gurkšnis. Tai nuostabus laiko leidimas ir neapkrauna jūsų skelbimais. Visi, jei ne beveik visi, skelbimai yra visiškai neprivalomi. Ačiū už šį žaidimą
Nėra ką ten žaisti po 10 min, toks nuobodus n kvailas žaidimas
Idiotiškas non stop žaidimukas, gan linksmas ir labai lengvas, nieko sudėtingo, nieko nereikia galvoti. Problema tik tam, kad sunku išeiti, nes uzkabliuoja...
Vargšas labai labai prastas
Dieve, aš žaidžiau šį žaidimą mažiausiai metus. Aš gavau beveik viską žaidime. Vienintelis dalykas, kurio aš neturiu, yra užduočių pasiekimas, nes jis buvo pridėtas, kai nustojau žaisti tiek daug. Dėl viso gero žaidimo ir prašymų perkurkite šį ir sukurkite naują, aš jį pažaisiu. Taip pat geriau atrodė senos istorijos režimo veikėjų apvalkalai.
Neleidžia man atsisiųsti
Pasenęs
Mylėk. Man ypač patinka tai, kad galite pasirinkti skelbimus virš žaidimo, kad padidintumėte žaidimo valiutą, o ne atsitiktinai iš niekur. Grafika graži, istorija gera, taip pat nauji herojai. Nieko čia tikrai negaliu skųstis.
Kaip ir bet kuris kitas sujungimo žaidimas, kurį žaidžiau, bet dėl kokių nors priežasčių nėra garso nustatymų parinkties?
Epsteinas nenusižudė
Sonic 4™ Episode I อาร์เคด hijlabas šaunus
Nėra strategijos visiško laiko juosmens.
Goblinas už 20 nemokamų brangakmenių
Nesuprasčiau. Jie vagia tavo pinigus. Aš nusipirkau brangakmenį ir niekada jo negavau. Palaukė savaitę, jei mokėjimas vėlavo, ir susisiekė su įmone. Jokio atsakymo. Aš nežaisiu toliau to, kas atima iš jūsų pinigus.
Žaidimas yra gerai, man jis patinka, jis tikrai gerėja, kai darote tolesnę pažangą, bet taip pat palengvina žaidimą. Mano pagrindinė problema yra naujausias atnaujinimas, kuris įdiegė poreikį žiūrėti skelbimus, jei renkate feniksą, jei norite senos atlygio sumos. Tai pašalina rūpestį net norėdama juos rinkti dabar, nes atlygis už jų rinkimą taip pat nėra toks didelis.
Nėra tikro iššūkio. Ne tikra bokšto gynyba.
Jei neturite armijos ar ko kovoti. Nėra priešų, kurie jums artėja. Maniau, kad mano pilis bus ataka, ar yra sveikatos. Bet ne, šio žaidimo tikslas yra tik susiliejimas ir sintezė, kad pamatytumėte, koks šaunus dalykas yra, nieko daugiau. Nėra tikslo, nėra prasmės žaisti.
5/5, bet tai yra PSA, o ne apžvalga; 1: daug neigiamų atsiliepimų yra arba kažkas nesuprantama, kaltina žaidimą dėl kažko, ko jis nekontroliuoja, arba yra tiesiog klaidingas. 2: žaidimas išsaugos jūsų progresą, JEI susiesite jį su paskyra, jis NEBUS „atsitiktinai nusiųstų jūsų į žaidimų parduotuvę. 3: galite išjungti reklamjuostes ir nėra "įtartina" paklausti, ar tai gali laikykite telefoną įjungtą ir naudokitės mobiliaisiais duomenimis, o vien todėl, kad negalite prarasti, dar nereiškia, kad tai „ne tikras žaidimas“.
Puikiai tinka vaikams!! Mažos smurto koncepcijos, jų pagrindinis tikslas yra apginti sieną. Jie tiesiogine prasme negali prarasti. Net jei nėra ginklų. Monstrai ateina tik tada, kai yra apsauga. Jie atitinka ginklus ir daro juos geresniais ginklais, todėl blogiausiu atveju jūs ten padedate. Rimtai, nebent esate 5 metų vaikas, kuris nesupranta, kaip žaidimas veikia, tada jums nepatiks. Negalite prarasti, kad ir kaip stengtumėtės.
Siaubingas žaidimas nežaidžia
Apie tai, ko tikitės iš tuščiosios eigos paspaudimo
Man iš tikrųjų patinka šis neaktyvus žaidimas. Gera grafika. Daugiau atrakinamų dalykų, nei tikėjausi. Vienas iš vienintelių žaidimų, kurį 100% esu susikaupęs. IR jie tik grafikos atnaujinimas. Džiugu, kad kūrėjams vis dar rūpi!!
Žiūrėti zz*
Laiko švaistymas!
Įdomus žaidimas. Pasižiūrėk
Viskas gerai, bet nereikėtų taip sunkiai dirbti ir taip ilgai nedirbti, kad gautumėte pakankamai lėšų
Užtrunka per ilgai šlifuoti, tai tik saugiklis naujas, tada kai pasieksite tam tikrą tašką, viską pradedate iš naujo, tai užtrunka daug laiko ir nėra prasmės.
Tai žaidimo stilius, kurį retai matydavau. Taikant unikalų animacijos stilių „Rock of Ages“ (rock of ages yra vaizdo žaidimas) tema, tai tikrai unikalus ir įtraukiantis žaidimas.
Puiku, bet tai neleis man prisijungti prie „Google“. Dėl to mano žaidimų parduotuvė sugenda
Castle Fusion Idle Clicker Vabaajamängud gzhFainas zaidimas
Man patinka šis žaidimas, aš jį visą laiką žaidžiu autobuse kelionėje, beveik visur, kur reikia gaišti laiką, be to, nauja grafika atrodo daug geriau
Tai geras žaidimas, bet kai aš pagaliau laimėjau visiškai atnaujinęs savo smuklę, tai buvo tikrai blankus įvykis ir labai nuviliantis, atsižvelgiant į tai, kiek laiko prireikė tai padaryti, ir viskas, ką gausite, yra sveikinimo ženklas.
Paskutinis atnaujinimas jį sugadino. Anksčiau galėjai žiūrėti priedą tiek, kiek galėjai nusipirkti bokštų, dabar jis atsilieka 2 erdvėmis. Tai pavertė žaidimą siaubingu šlifavimu. Prašau pataisyti.
Šį kartą tikėjausi geresnės pabaigos. Žaidęs „Turret Fusion“, buvau susipažinęs su jų „stabilios kirmgraužos“ pabaiga, pagal kurią tiek kartų prestižas jau nebesvarbu. Pamačiusi taverną šiame žaidime, turėjau vilčių, kad pabaiga bus ne tokia blanki. Spėk? Taip, skiriasi tik laikas, per kurį aš ten nuvykau. Nusivylimas aplinkui. Neblogas žaidimas, tik prastesnis galas.
Kol kas tikrai geras žaidimas, bet man patiktų, jei tuščiosios eigos atnaujinimai iš tikrųjų būtų rasti juostoje, kaip jūsų skelbime. BET; Penkias žvaigždutes skyriau vien todėl, kad galėjai PASIRINKTI, kad būtų reklamjuostės, ir kažkaip tai pavertei istorijos dalimi. Man patinka tai. Tai taip kūrybinga. Gerai, karaliaus mūšio ataskaita baigta. Dabar grįšiu žaisti. (taip pat, mažesni priešai atrodo mielai fsr. Gerai iki)
Geras žaidimas, bet nuobodus
Tai gerai, bet kai ketinu jį naudoti, jis tiesiog nustoja veikti, jis man neleis ir aš tai turėjau apie 2 dienas
Per daug pasikartojantis, bet ne per blogas laiko žudikas
Norėčiau, kad galėčiau tau įteikti apdovanojimą, bet negaliu. Buvo nuostabu žaisti jūsų ypatingą žaidimą. Dabar tai mano mėgstamiausias žaidimas ketvirtą kadenciją, taip pat man patinka, kaip galite susilieti ir atrasti naujų bokštelių. Taip pat man patinka, kaip jūs naudojatės savo kūrybiškumu ir sugalvojate žodžius, kurių aš niekada nemačiau, taip pat mėgstu gaudyti paukščius. Niekada nežinojau, kad galite padaryti tokį ypatingą žaidimą. Padarykite daugiau tokių žaidimų, nes jie tokie įdomūs, nejuokaujama, bet žaidimas buvo įdomus. Įstojau iš karto, buvo labai smagu. Tai gerai!!!.
Castle Fusion Idle Clicker Grand public ysaIdiotiškas žaidimas
Kodėl tu žudai nesąmoningus goblinus
Puikus žaidimas kol kas. Nesulėtėja, kitaip nei daugelis kitų žaidimų, kurių ekrane yra tiek daug.
Priklausomybę, bet pasikartojanti riba
Castle Fusion Idle Clicker Įprastos temos raeŠvelnus, bet apskritai smagus.