------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopkins Run! ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopkins Run! IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kody zwiększają złoto ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Shopkins Run! 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Kocham to
Dobra aplikacja, ale gdybym wiedział, że nie możesz przejść dalej niż 59, nie zapłaciłbym za to. Trochę trzasków, ale nie tak źle.
Nie ma prawie żadnych dodatków i jest super fajna, to moja ulubiona gra moja i moich najlepszych przyjaciół, w którą kiedykolwiek graliśmy i gramy dużo. Bardzo polecam tę grę bardziej, niż możesz sobie wyobrazić. Nie mogę znaleźć na co narzekać. Jedyną rzeczą jest to, że jest tylko 60 poziomów. Chcę grać więcej, może mógłbyś dodać jeszcze kilka poziomów
Najlepsza gra w historii!
Ta gra to świetna zabawa. Jedyną rzeczą, której nie lubię w tej grze, jest to, że kiedy skaczę lub próbuję przejść do innej gry, to sprawia, że ślizgam się. Inną rzeczą, której nie lubię, jest to, że kosztuje zbyt dużo za to, co daje. Ogólnie jest to świetna gra!
sterowanie nie działa. Mam s9 i bez względu na to, ile razy przesuniesz, postać się nie porusza.
Shopkins Run! Arked ddoeShopkins Run! Arcade nwxxTo dobra gra, ale jest jeden problem. ..... III NIE LUBISZ Shopkins 😜😜
to jest takie ........ SŁODKIE 😇😇😇😇😇😇😇
Pokochałem to
o.
bardzo dobre.
Myślę, że to fajna gra, lubię w nią grać w samochodzie
„Przesuń w lewo” powoduje „przesuń się” w większości ruchów. Tak denerwujące!
fajna gra, aż nie możesz pokonać rangi z powodu wszystkich usterek! a co powiesz na 40. rangę na tablecie i nie ma innych rang??? niedorzeczny. nie warte swojej ceny, jeśli nie aktualizują aplikacji. Oszczędzaj pieniądze! brak rankingu po 60 na urządzeniach z Androidem. strata pieniędzy.
Lubię to bardzo.
Jest wspanialsza niż najwspanialsza rzecz
Zabawne, ale nie porusza się, gdy zostaniesz poproszony.. ciągle się zawiesza
Kocham to
Grow Empire: Rome Strategické qcdUwielbiałem tę grę, ale zamierzam ją usunąć, ponieważ nie ma nic poza 59. Czekałem na aktualizację z nowymi poziomami, ale nie wygląda na to, żeby się wydarzyła.
Shopkins Run! Arcade vetyIm dalej biegniesz, tym gra przestaje odpowiadać. Nieustannie zawiesza się. Śmieci!
Gra zacina się WIELKI czas. Właśnie zainstalowałem dzisiaj i już widzę poważne problemy. Przeciągnięcia są nieregularne.
Polecam tę aplikację, jeśli naprawdę lubisz shopkins i lubisz bieganie z przeszkodami
Zabawna gra, w którą moja córka uwielbia grać, ale jest naprawdę blada. Czasami, jeśli przesunę się w lewo lub w prawo lub przesunę w górę, spróbuje tego, a następnie natychmiast wróci do pozycji, w której się znajdowałem.
Gra jest okropna! Usterki są śmieszne, a jeśli skaczesz, robi się odwrotnie i ślizga się. Oszczędzaj pieniądze!
Dobra gra, ale potrzebujesz więcej poziomów
Najlepsza rzecz na świecie
Trochę trudne dla młodszych dzieci
Świetna mała gra, ale teraz ją ukończyłem i czekam na więcej poziomów
Moje dziewczyny to uwielbiają
Wow, ta aplikacja, fajnie, powinniście to dostać, kocham to💜
Równie irytujące, co uzależniające. Jak wielu zauważyło, usterki w tej grze są tak denerwujące, co jest wielkim wstydem, ponieważ ogólna rozgrywka jest naprawdę przyjemna. Myślę, że usterki stają się mniej zauważalne, im więcej grasz, ale może to być po prostu spowodowane tym, że wiesz, jak grać wokół „dziwactwa”.
Poziom 25 jest szalony. Mam 30 lat i nie jestem w stanie zdać tego od DWA MIESIĄCE!!!!! Mój pięciolatek jest naprawdę. Smutny
Kupiłem to dla mojej córki, PLUS kupiłem jej wszystkie znaki za 0,99 USD. Świetna gra, zabawa, działa świetnie, a potem PRZERWA na poziomie 59 i nie zanotuje już żadnych postępów! Niezwykle nieszczęśliwy, że wydałem tyle pieniędzy na grę, w którą mogliśmy grać tylko przez tydzień! Deweloper powinien natychmiast zwrócić pieniądze lub naprawić !! 😡😡😡😡.
Utknąłem na 43 pozycji i pozostałym golu do przeskoczenia 7 stołów imprezowych i mogę przeskoczyć 482920 i to się nie liczy. Utknąłem i jestem sfrustrowany!
To jest fajne, Wesołych Świąt wszyscy😄😺😻🎅
Świetna zabawa, wciągająca
Jest ok, ale tanio umieram i to jest zabawne i Taaaaaaak
Moja córka to uwielbia
Shopkins Run! Аркады ffifTo świetna gra. Zdecydowanie warte 4 USD do zapłaty. Musisz kupić. ☺☺☺.
To zabawne
Świetna gra 4-latek ją uwielbia, jednak glitchy na wyższych poziomach. Poziom 47 nie możemy przejść, ponieważ działa odwrotnie do tego, co robisz. To frustrujące .Poczęstowaliśmy go nawet nowym tabletem, obwiniając starszego. Proszę naprawić błędy
To takie ekscytujące i energetyczne 🤗😜😡👾👧👩😸🙆💃👯🏰🏩🎢🎠🍑🍇🍆🍉🍓🍒🥞🍠🍿🍦🍩🍨🍧🍪🎂🍰🍫🍬🍭🍮☕🍯🎁🎉🔮🎭🎨🎵🎶🎤 💿📞📕🕯️📸📽️🖌️🖍️✏️🖋️🖊️📝📆🛏️🛋️⚛️❇️💠🔷🏳️🌈🚺☯️☸️✡️⚛️☮️🔆🔅☪️⚜️🔱♾To też jest niesamowite.🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈😋😊😆 piękny......
Świetne dla dzieci